Ponudbe in sklenitev pogodbe

Ponudbe so začasne in nezavezujoče. Za uveljavitev ponudb je treba vse pogodbe o dobavi in ​​dobavah, vključno s posebnimi sporazumi in pravno pomembnimi izjavami, pisno in/ali potrditi s strani uporabnika po elektronski pošti. To velja tudi za dodatke in spremembe.

Informacije o vsebini dobave ali dobavljivega izdelka (npr. Teža, dimenzije in tehnični podatki), vključno z vizualno obliko (npr. Risbe in slike), so zgolj informativne narave. Niso zajamčene lastnosti, ampak opisi in identifikacija ponudbe in/ali izročitve.

Običajna odstopanja in odstopanja, ki temeljijo na zakonskih predpisih ali predstavljajo tehnične izboljšave, so dovoljena, če njihova uporaba ne ovira pogodbenih ciljev.

Uporabnik si pridrži lastniški naslov ali avtorske pravice za oddane ponudbe, citate in risbe, izračune, opise, modele, orodja in druge materiale ter pripomočke, ki so na voljo naročniku. Naročnik ne sme uporabljati, kopirati in omogočati, da so ta gradiva na voljo in/ali obveščajo tretje osebe brez izključnega dogovora uporabnika. Naročnik te gradiva vrne uporabniku na zahtevo, ne da bi hranil lastno kopijo.